Разговор:Фердинанд I

Тековни разговори
Cscr-featured.svg Оваа статија е избрана статија на Википедија на македонски јазик. Таа ги задоволува соодветните критериуми и со согласност од вики-заедницата беше избрана за една од најдобрите статии на Википедија на македонски јазик. Доколку сакате нешто да дополните или промените во истата, слободно направете го тоа!

brest-bot проверка на правописУреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 17:03, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

не е готова статијата--Єдєң Мақєдөңєц... (разговор) 22:23, 19 ноември 2010 (CET)

тоа е тоа --Єдєң Мақєдөңєц... (разговор) 05:27, 23 ноември 2010 (CET)

Забележав многу правописни грешки и поправив многу од нив, но ми се смачи и се откажав. Оттука, авторот на статијава треба уште еднаш да ја провери и да ги отстрани грешките. Во иднина треба да се биде повнимателен и да не се брза кога некоја статија се прогласува за избрана, туку најпрвин треба добро да се провери. Уште при гласањето, јас укажав дека има многу правописни грешки, но никој не ги поправил и еве, тие си останале, што делува малку грдо за една избрана статија.

ГП (разговор) 01:32, 31 декември 2010 (CET)

Назад на страницата „Фердинанд I“.