Разговор:Текелиево

Пекарницата и продавницата со имиња Текели и Текелево ги забележав лично јас во 2003 година, и со сопственикот на пекарницата Текели г-дин Христос разговарав на македонски јазик! - Македонец 22:33, 12 декември 2006 (UTC)

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одвоени зборови сѐ, уште, е акцентирано.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 12:39, 22 февруари 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Текелиево“.