Разговор:Социјалистичка Република Словенија

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

карта наместо мапа, англизам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:55, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Социјалистичка Република Словенија“.