Разговор:Прекогниција

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • врски наместо линкови, англизам.
  • Категорија наместо Category, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 20:29, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:30, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Прекогниција“.