Разговор:Научен метод

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 19:27, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Научен метод“.