Разговор:Македонска опера и балет

Последен коментар: пред 6 месеци од BuhaM на темата Предлог за спојување на статии

ПренасочувањеУреди

Всушност, оваа статија треба да се преименува во Национална опера и балет, зашто тоа е новото име (од 2018). ГП (разговор) 17:36, 27 август 2019 (CEST)Одговори[одговори]

Предлог за спојување на статииУреди

Статија за институција не треба да се комбинира со статија за архитектонски објект. Треба само да ги поврзете со вики врски.

(Никако не би требало чланак о институцији спајати са чланком о архитектонском објекту. Треба их само повезати међувики везама.)

BuhaM (разговор) 19:08, 2 ноември 2022 (CET)Одговори[одговори]

Назад на страницата „Македонска опера и балет“.