Разговор:Ладислав Палфи

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:53, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Линк наместо Врска, англицизам..

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 01:53, 9 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Ладислав Палфи“.