Разговор:Киевски Рус

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:37, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

ПреименувањеУреди

Статијава треба да се преимени во „Киевска Рус“ (жен. род). --Феликс (разговор) 12:50, 28 септември 2009 (UTC)

Постои и под тоа име--Астрион (разговор) 14:48, 28 септември 2009 (UTC)
Назад на страницата „Киевски Рус“.