Разговор:Гевгелија

Последен коментар: пред 12 години од Assayas на темата A request for a free photo
Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

brest-bot проверка на правопис

уреди
  • Податотека наместо File, вики клучни зборови на македонски.
  • ноември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 18:48, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис

уреди

меѓународните наместо интернационалните, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:14, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

A request for a free photo

уреди

Hello. A photo of the main Square of the town or some other panoramic view, will improve the articles. Thanks --Assayas (разговор) 09:43, 21 октомври 2011 (CEST)Одговори

Назад на страницата „Гевгелија“.