Разговор:Галилео Галилеј

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 18:30, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

  Оваа статија е дел од ВикиПроектот ОХКР, кој има за цел да ги координира активностите на учениците од ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид во создавањето и одржувањето на содржини на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.
Назад на страницата „Галилео Галилеј“.