Разговор:Алис Купер

Тековни разговори

*Не ли треба да биде Алис Купер а не Елис --Delix (разговор) 10:51, 6 ноември 2008 (UTC)

brest-bot проверка на правописУреди

создава наместо креира, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:29, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Алис Купер“.