ОУ „Стив Наумов“ - Гази Баба


Стив Наумовосновно училиште во Автокоманда, - Гази Баба

„Основно УчилиштеСтив Наумов“

Место
Општина: Гази Баба
Нас. место: Автокоманда
Адреса: ул. ,,Лазар Поп Трајков,, бр. 28
Основни информации
Директор: Александар Каровски
Контактни информации
Мреж. место www.oustivnaumovsk.com
Училиште

Историја на училиштетоУреди

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди