Отвори го главното мени

ОУ „Стив Наумов“ - Гази Баба

Историја на училиштетоУреди

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди