ОУ „Реџеп Вока“ - Шипковица


Реџеп Вока основно училиште во Шипковица, општина Тетово.

„„Реџеп Вока““

ОУ „Реџеп Вока“ - Шипковица.jpg
Место
Општина: Тетово
Нас. место: Шипковица
Основни информации
Настава на: албански
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди