Маза и Луња 2: Авантурата на Палавко

американски цртан филм од 2001 година

„Маза и Луња 2: Авантурата на Палавко“ (англиски: Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure) е американски цртан филм од 2001 година, произведен од „Disney Television Animation“. Овој филм е продолжение на „Маза и Луња“ од 1955 година.

Надворешни врски уреди

 
Викицитат има збирка цитати поврзани со: