Eleninviki
ВикипедијаППЃП.jpg
Име Вики
Име од раѓање Вики
Пол Женско
Раса Белец
Народност Македонка
Висина 158 цм
Тежина 56 кг
Коса Црна
Очи Сини
Датум на раѓање 15 април
Место на раѓање Прилеп
Адреса Прилеп
Земја Македонија
Брачен статус Слободна
Занимање Ученик
Средно училиште СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Религија Православна Христијанска
Контакт инфо
Е-пошта vikisekcijagp@yahoo.com
vikisekcijagp@yahoo.com
Интереси
  • Википедија

За менеУреди

  • Ученик во СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп, здравствена струка - профил медицинска сестра/технича. Четврта година.
  • Хоби ми е да ја уредувам Википедија на македонски јазик
Овој корисник е член на вики-проектот
ППЃП, СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп