Корисник:Bjankuloski06/Награди и одликувања

Плутониумска ветеранска ѕвезда
Ја доделувам оваа специјална награда на нашиот најголем уредувач - ветеран, Bjankuloski06. Вистински херој во бројот на уредувањата и во бројот на создадени статии на кои се, пред сè, со висока професионалност и квалитет. Носи ја со гордост. Brainmachinewtf? 23:31, 12 август 2008 (UTC)
Шаблонска ѕвезда...
...за твоите придонеси во Заедничката ризница за преводот на ознаките за авторски права. Одлична работа! --Brainmachine 13:22, 8 август 2009 (UTC)
Награда за работа на Заедничката ризница
Награда за подобрувањето на главната страница на македонски на Заедничката ризница.--Kiril Simeonovski (разговор) 21:29, 19 август 2009 (UTC)
Преведувачка награда
За целиот труд кој го имаш вложено на translatewiki и трудот кој постојано го вложуваш за сите системски пораки да бидат преведени. Па дури и тие слободните игрички се преведени! За инает! Brainmachine (разговор) 00:22, 1 ноември 2011 (CET)
Награда за неуморност
Бојан, без твоите постојани напори, викито одамна ќе пропаднеше. И сериозно го мислам ова. Brainmachine (разговор) 00:26, 1 ноември 2011 (CET)
Лекторска награда
„Лекторската награда се доделува за првокласна лекторска работа при поправањето на правописни, граматички и стилски грешки и проблеми.“ Друго не треба да се објаснува. Ти ги поставуваш стандардите на квалитет, ние само следиме. Brainmachine (разговор) 00:27, 1 ноември 2011 (CET)
ТЕ САКАМЕ, ЧОВЕЧЕ! Brainmachine (разговор) 00:29, 1 ноември 2011 (CET)
Лекторска награда
Имало и ваква, за правопис и лекторирање :) Никола Стоіаноски 15:14, 1 ноември 2011 (CET)
Заслуги за Македонија
Благодарност за истрајноста и макотрпната работа! Горец (разговор) 17:21, 7 декември 2020 (CET)