Билјана Рошкоска
Професор по Биологија.jpg
Име Билјана
Име од раѓање Билјана
Пол Женско
Раса Белец
Народност македонец
Висина 170 см
Тежина 54 кг
Коса Црна
Очи Кафеави
Место на раѓање Прилеп
Адреса Прилеп
Земја Македонија
Брачен статус Во врска
Занимање Професор
Вработување Професор по Биологија во СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Средно училиште СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Хобија Уредување и кординирање на проекти на Википедија на македонски јазик
Религија Православна Христијанска
Контакт инфо
Е-пошта roskoskabiljana@yahoo.com
Интереси
  • Википедија
Лого на СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Овој корисник е член на вики-проектот
ППЃП, СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп