Предлошка:Корисник ВикиПроект Јазик

Информација Ве молиме додадете го Вашето име во листата на учесници пред да ја ставите оваа корисничка кутија на Вашата страница.
Human Language Families (wikicolors).png Овој корисник е член на ВикиПроектот Јазик.