Гранд Рапидс (Мичиген)

Гранд Рапидс е град во американската држава Мичиген. Овој град според статистиките во 2007 година, има 197 800 жители, што го прави најголем град во Мичиген после Детроит, и 112-ти град по број на жители во САД.

Гранд Рапидс

Збратимени градови Уреди

Гранд Рапидс има шеcт братски градови:

Панорама во 2008