Ветар низ тополите

Ветар низ тополитемакедонска телевизиска серија од 10 епизоди, во режија на Коле Ангеловски, кој е автор и на сценарио. Главните улоги ги играат: Благоја Чоревски, Владимир Ангеловски и Ѓокица Лукаревски.

„Ветар низ тополите“
РежисерКоле Ангеловски
ПродуцентКоле Ангеловски
Главни улогиВладимир Ангеловски
Благоја Чоревски
Ѓокица Лукаревски
Премиера2009
ЗемјаМакедонија

Улоги

уреди
Глумец Улога
Владимир Ангеловски /
Благоја Чоревски /
Ѓокица Лукаревски /