13/13“ — музички албум на македонската рок-група „Mooger Fooger“. Албумот е издаден како седмо издание на „Литиум“. Албумот е снимен во студиото „Соник 57“, миксот и постпродукцијата ги направил Евгениј Каревски, а дизајнот на албумот е дело на Дана Андо. [1]

Содржина

уреди

Албумот содржи 10 песни, и тоа:[2]

 1. Пресија
 2. Биволфест
 3. Биволленд
 4. Кажи ми
 5. Во служба на машината (Стоп денес кога зборуваме за мртов бог)
 6. Роб-инка
 7. Изгубена
 8. Нешто убаво
 9. Стои
 10. Дамар

Изведувачи

уреди

На албумот настапуваат следниве музичари:[3]

Наводи

уреди
 1. Мугер Фугер, 13/13, Литиум ЦД 007.
 2. Мугер Фугер, 13/13, Литиум ЦД 007.
 3. Мугер Фугер, 13/13, Литиум ЦД 007.