ФК Работник (Лозово)

ФК Работник е македонски фудбалски клуб од село Лозово, од истоимената Општина Лозово. Клубот настапува во Третата македонска лига - Исток.

Историја уреди

Во својата историја клубот има настапувано во Втората фудбалска лига.