Список на трговски центри во Истанбул

список на статии на Викимедија

Ова е список на трговски центри во Истанбул, Турција:

Џевахир: најгоемиот мол во Европа

Историски центриУреди

Модерни центриУреди

ПоврзаноУреди

НаводиУреди