МедијаВики:Anonnotice: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознака: Рачно отповикување
Нема опис на уредувањето
Ознака: Отповикано
{{#ifexist:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+1 hours}} {{#time: F|+1 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+1 hours}} {{#time: F|+1 hours}}}}|{{#ifexist:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+1 hours}} {{#time: F|+1 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+1 hours}} {{#time: F|+1 hours}}}}|}}}}
{{-}}
[[Податотека:Sustainable Development Goal 13.png|лево|25п|Жените за климатските промени|]]
Се известуваат сите заинтересирани уредници на Википедија на македонски јазик дека на ден 10 декември 2021 година ќе се одржи уредувачки маратон на тема „'''[[Википедија:Уредувачки маратони - Жените за климатските промени 2021|Жените за климатските промени]]'''“.