Разлика помеѓу преработките на „Стига е!“

Додадени 1.215 бајти ,  пред 3 месеци
Создадена страница со: '''Стига е!''' — граѓанска иницијатива за независни советнички листи во општините Струмица, Босилово и Ново Село.<ref name="radiomof">[https://www.radiomof.mk/aktivisti-protiv-rudnicite-formiraat-nezavisni-sovetnichki-listi-vo-strumica-bosilovo-i-novo-se...
(Создадена страница со: '''Стига е!''' — граѓанска иницијатива за независни советнички листи во општините Струмица, Босилово и Ново Село.<ref name="radiomof">[https://www.radiomof.mk/aktivisti-protiv-rudnicite-formiraat-nezavisni-sovetnichki-listi-vo-strumica-bosilovo-i-novo-se...)
(нема разлика)