МедијаВики:Anonnotice: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознака: Отповикано
Нема опис на уредувањето
Ознака: Отповикано
<!-- Објава за уредувачки денови и викенди -->
{{#ifexist:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}}}|{{#ifexist:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}}}|}}}}
{{-}}
 
<!-- НЕ СТАВАЈТЕ ПОТТОЧКИ (ЅВЕЗДИЧКИ), ТУКУ САМО ПИШЕТЕ ГО ТЕКСТОТ ОСТАВАЈЌИ ПО ЕДЕН ПРАЗЕН РЕД АКО ИМА ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА ОБЈАВА-->
 
<!-- Трајна објава за Википедија на Facebook -->
[[Податотека:F icon.svg|лево|25п]]
Следете ја Википедија на македонски јазик на '''<span class="plainlinks">[https://www.facebook.com/mk.wikipedia Facebook]!</span>'''
<!--и на [[Податотека:Twitter.svg|35п|врска=http://twitter.com/#!/wikipedia_mk]]'''<span class="plainlinks">[http://twitter.com/#!/wikipedia_mk Twitter]</span>'''-->
{{-}}
 
<!-- Објава за уредувачки денови и викенди -->
{{#ifexist:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки денови 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}}}|{{#ifexist:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}|{{:Википедија:Уредувачки викенди 2021/{{#time: j|+2 hours}} {{#time: F|+2 hours}}}}|}}}}
{{-}}
 
[[Податотека:Olympic rings without rims.svg|лево|30п|Уредувачки натпревар „Летни олимписки игри“]]
Се известуваат сите заинтересирани уредници на Википедија на македонски јазик дека во периодот од 9 јули до 8 август 2021 година се одржува [[Википедија:Уредувачки натпревари|уредувачки натпревар]] на тема „'''[[Википедија:Уредувачки натпревари/Летни олимписки игри|Летни олимписки игри]]'''“.
{{-}}
 
[[Податотека:WPWP logo 1.png|лево|25п]]
Се известуваат сите заинтересирани уредници на Википедија на македонски јазик дека од 1 јули до 31 август 2021 година се одржува меѓународната кампања „'''[[Википедија:Статии без илустрација 2021|Статии без илустрација 2021]]'''“. Приклучете се и освојте една од наградите!
{{-}}