Заштитени страници

На страницата се наведени постоечки страници што се моментално под заштита. За список на наслови што се заштитени од создавање, погледајте Заштитени наслови.

Заштитени страници
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Време и датум Страница Истекува Заштитувач Параметри на заштитата Причина
Непознато Податотека:Licnosti-hоrizontalno.png310 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Кресненско востание51 бајт бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:Одбрана статија2.790 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Држави на Европскиот континент75 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:ЕУ1.616 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:Главна страница / на денешен ден2.488 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено, каскада
Непознато Предлошка:Главна страница / избрана мултимедијална содржина1.298 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Главна страница / избрана статија1.232 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Главна страница / избран портал908 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Бришење68 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Википедија:Предлошки/Држави13.622 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:Македонска книжевност9.370 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Јордан Хаџи Константинов-Џинот11.368 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Никола Вапцаров63.476 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Зборник на Миладиновци9.953 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Википедија:Односи со јавноста/Соопштение за јавност од 28.06.20071.844 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:Односи со јавноста/Соопштение за јавност од 13.02.20083.523 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Сложена предлошка1.482 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Pp-template2.651 бајт бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Инфокутија Држава53.399 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Историја на македонскиот народ167.593 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:Документација2.642 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Букурешки договор (1913)22.645 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Петар Поп Арсов241.953 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Мара Бунева12.738 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Дедо Иљо Малешевски45.104 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Бугарија52.227 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:GRC51 бајт бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Зоран Заев21.778 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Баба Ванѓа7.555 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:Празна предлошка53 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Податотека:Greeks3.JPG303 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Дали сте знаеле5.540 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:Б. Јанкулоски900 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Александар III Македонски70.942 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Предлошка:Вести2.729 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Крушево53.664 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Охридска архиепископија49.751 бајт бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато ФК Тиверија10.947 бајти бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Википедија:All pages by title213 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Sitesupportpage23 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Предлошка:Gnunote119 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Most wanted articles17 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Orphaned articles117 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Dead-end pages360 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Long articles396 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Short articles396 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Popular articles390 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:Broken/231 бајт бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:Upload log1.109 бајти бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница