Ромео A. Бравнер

(Пренасочено од Ромео А. Бравнер)

Ромео A. Бравнер е јавен филипински службеник и комисионер и моментален шеф на филипинската изборна комисија .

Ромео А. Бравнер

Членови на Бравнеровата комисија уреди

Состојба на: 2 феб. 2008

# Име Позиција
1 Ромео A. Бравнер Шеф/Комисионер
2 Рене В. Сармиенто Комисионер
3 Никодемо T. Ферер Комисионер
4 Мослемен T. Макарамбон , Ср. Комисионер

Поврзано уреди

Претходник
Резурексион Бора
(Acting)
Шеф на COMELEC
2008
Наследник
Хосе Мело

Надворешни врски уреди