Регионален пат 29277

регионален пат во Македонија

Регионален пат 29277 (ознака: Р29277) — регионален пат во Македонија, со насока на движење исток-северозапад. Има вкупна должина од 26,0 километри и само 1 исцртана делница. Патот започнува во селото Секулица и завршува во селото Војник, движејќи се преку селата Шопско Рударе и Бељаковце.[1]

Регионален пат 29277 shield

Регионален пат 29277
Карта
Протегање на регионалниот пат
Информации за правецот
Должина:26,0 км
Поважни клучки
Од:Секулица
До:Војник
Местоположба
Општини:Кратово, Куманово, Старо Нагоричане
Патна мрежа
Патишта во Македонија

Делници уреди

Регионалниот пат 29277 според Јавното претпријатие за државни патишта има вкупно 1 делница.

Протегање на регионалниот пат
Делница Почеток Крај Потег (км)
врска со   0,0
1815 Секулица Војник 0,0 - 26,0
врска со   26,0

Поврзано уреди

Наводи уреди

  1. „ПАТНА МРЕЖА | Јавно претпријатие за државни патишта“. www.roads.org.mk. Посетено на 2021-06-24.

Надворешни врски уреди