КатегорииУреди

Здраво, приметив дека повторно уредуваш статии и статиите се навистина добри, иако кратки. Сепак, морам да ти укажам дека секоја статија треба да поседува и категории за темата. Пример, последната статија за Универзитет „Темпел“, може да има категории Универзитети во САД, Образование во САД, и слично. Ако не си сигурен, види кај другите јазични изданија. Поздрав --Ehrlich91 (разговор) 10:16, 4 април 2020 (CEST)

@Ehrlich91: Фала на препораката. Додадов категории на последните неколку страници кои ги создадов. Засега се обидувам да создадам статии кои сметам дека ќе се од интерес на дел од македонската јавност, а во чија област имам барем доволни познавања. Се надевам понатаму да се вратам и да ги проширам овие статии. Fsimeski (разговор) 17:43, 5 април 2020 (CEST)