Разговор:Француска револуција

Додај тема
Тековни разговори

[[[Медија:5454

.mp3]]

brest-bot проверка на правописУреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 17:58, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 10:30, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Француска револуција“.