Разговор:ФК Осогово (Кочани)

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 10:07, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „ФК Осогово (Кочани)“.