Разговор:Петар Поп Арсов

Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 18:00, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

ИзвориУреди

90% од статијата е напишна врз основа на Ванчо Ѓорѓиев, Петар Поп Арсов. Прилог кон проучувањето на македонското националноослободително движење, Скопје, 1997, само на едно место ставив референца ако има пробллем некој тој е изворот.--Єдєң Мақєдөңєц... (разговор) 14:14, 6 јануари 2011 (CET)

Назад на страницата „Петар Поп Арсов“.