Разговор:Низа (математика)

ВикиПроект Математика Оваа статија е дел од ВикиПроектот Математика, кој има за цел да создаде квалитетни статии од областа на математиката на Википедија. Ако сакате да учествувате во овој проект, може да ја подобрите оваа статија, да создадете нова статија од областа на математиката или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.
Назад на страницата „Низа (математика)“.