Разговор:Крстоносни војни

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис
Оваа статија е избрана статија на Википедија на македонски јазик. Таа ги задоволува соодветните критериуми и со согласност од вики-заедницата беше избрана за една од најдобрите статии на Википедија на македонски јазик. Доколку сакате нешто да дополните или промените во истата, слободно направете го тоа!

Дали делот за Бугарија е точен? Нешто ми зборува дека се работи за Македонија тука... :-)) Boyan 16:29, 25 Март 2006 (UTC)

Поголема глупост не сум ниту слушнал ниту прочитал некаде дека точно за Бугарија се водела наведениот крстоносен поход, затоа треба да се поправи--Астрион 17:22, 25 ноември 2007 (UTC)

taka e ... ne e to4nno deka bugarija go vodela krstonosniot voen pohod.......Rimokatolickata crkva nemala potreba da bara pomos od BUGARIJA zatoa sto site okolni drzavi go podrzale pohodot na papata!!!!!molam da se izbrise netocniov podatok

brest-bot проверка на правопис уреди

  • којшто наместо кој што, одделни зборови.
  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 18:30, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:37, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Крстоносни војни“.