Разговор:Кралство Македонија

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • Наводи наместо Референци, англицизам.
  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:51, 9 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Кралство Македонија“.