Разговор:Дигитален видеодиск

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • евтин наместо ефтин, в/ф, синтаксна грешка.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:12, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • видеоигри наместо видео игри, одделни зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 15:14, 7 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Дигитален видеодиск“.