Разговор:Географски координатен систем

Додај тема
Тековни разговори

==brest-bot проверка на правопис==

  • којшто наместо кој што, слеани зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:59, 9 април 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

меѓународната наместо интернационалната, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:18, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

  • карта наместо мапа, англицизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:10, 7 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Географски координатен систем“.