Разговор:Вајмарска Република

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • насила наместо на сила.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:07, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „Вајмарска Република“.