Разговор:Алах

Последен коментар: пред 14 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

==brest-bot проверка на правопис==

  • не мајќи наместо немајќи.
  • цитирана книга наместо cite book, назив на шаблон на македонски јазик.
  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 13:10, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис

уреди
  • не мајќи наместо немајќи.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:39, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Алах“.