ОписУреди

{{bk|nation|variant|size=optional|name=optional}}

Параметри
  • nation — името на државата
  • variant (незадолжително) — за верзии на знамиња
  • size (незадолжително) — за големина на знаме
  • name (незадолжително) — за промена на името на врската

ПримериУреди

ПоврзаноУреди

  • Template:bkw — женска кошаркарска репрезентација
  • Template:bk-rt — за да се појави знамето од десна страна
  • Template:bk-big — за да се појави поголемо знаме, со името на тимот под знамето
  • Template:bkw-rt — за да се појави знамето од десна страна
  • Template:bkw-big — за да се појави поголемо знаме, со името на тимот под знамето