{{country data {{{1}}} | flagbig/core | variant = | size = | name = | altlink = Женска кошаркарска репрезентација на | altvar = кошарка | mw = жени

}}

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Примери уреди

Поврзано уреди

  • Template:bk — машка кошаркарска репрезентација
  • Template:bkw — женска кошаркарска репрезентација
  • Template:bk-rt — за да се појави знамето од десна страна
  • Template:bk-big — за да се појави поголемо знаме, со името на екипата под знамето
  • Template:bkw-rt — за да се појави знамето од десна страна