ОУ „11 Октомври“ - Центар

Основното училиште „11 Октомври“ се наоѓа во Пролет, општина Центар.

„"11 Октомври"“

Место
Општина: Општина Центар
Нас. место: Пролет
Основни информации
Контактни информации

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Весна Гиновска Илкова, Јаков Дренковски, Дани, Александар Ристевски-Принц, Илин Симоновски

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди