ОУ „Кузман Јосифовски Питу“ - Кисела Вода

Кузман Јосифовски Питуосновно училиште во Кисела Вода, Општина Кисела Вода.

Кузман Јосифовски Питу

ОУ Кузман Јосифовски - Питу.jpg
Место
Општина: Кисела Вода
Нас. место: Кисела Вода
Местоположба
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди