ОУ „Кирил и Методиј“ - Македонска Каменица


Кирил и Методијосновно училиште во Македонска Каменица, Општина Македонска Каменица.

„Кирил и Методиј“

Место
Општина: Македонска Каменица
Нас. место: Македонска Каменица
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

  • Соња Стаменкова (р. 1968) — политичарка и градоначалничка на Општина Македонска Каменица

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди