ОУ „Чеде Филиповски“ - Врапчиште


Чеде Филиповскиосновно училиште во Врапчиште, Општина Врапчиште.

„Чеде Филиповски“

Место
Општина: Врапчиште
Нас. место: Врапчиште
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди