ОУ „Реџеп Вока“ - Бродец

(Пренасочено од ОУ "Реџеп Вока " - Бродец)


„Реџеп Вока“основно училиште во Бродец, во општина Тетово, подрачно на ОУ „Реџеп Вока“ - Шипковица.

„„Реџеп Вока““

Место
Општина: Тетово
Нас. место: Бродец
Адреса: с. Бродец
Основни информации
Настава на: албански
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди