Mk-flag.jpg


Zlatnategla.jpg
За исклучителни придонеси на Македонската Википедија
Coat of arms of Skopje.svg
Овој корисник е скопјанец.
Logoaegee.jpg
Овој корисник е член на AEGEE и поранешен Претседател на AEGEE-Europe
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот не верува дека Универзумот настанал во Бугарија.
Former Macedonian Republic of Greece.PNG
Овој корисник ги сака и почитува своите другари од Поранешната Македонска Република Грција
Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
ru-2 Этот участник неплохо знает русский язык.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Уредувања: Над 1000

Извадок од Универзалната декларација за човекови права: Сите човечки суштества се раѓаат слободни и еднакви по достоинство и права. Тие се обдарени со разум и совест и треба да се однесуваат еден кон друг во духот на општо човечката припадност.