Crystal Clear app antivirus.png Овој корисник се труди секој ден да напише барем по една статија.
Crystal Clear app kguitar.png На овој корисник му е оштетен мозокот од прегласна хеви метал музика.
Early Cyrillic letter Dzelo.png Овој корисник се залага за прочистувањето на македонскиот јазик од современи странски зборови.
SMirC-tongue.svg Овој корисник е инаетчија.
Грежки Ве молам, поправете ги моите правописни и граматички грешки.
БТ Кориснико зборва битолски од мајка.

Статии кои сум започнал: